Denne sommeren

Jente som har vært på shopping! McKinley fra topp til tå. Fint, hæ? Tilbud på Intersport, bare nevner det. Jeg betalte 1200,- for jakke og bukse og skoene 399,-. Jeg har brukt militærstøvler som tursko helt siden jeg dimma, og jeg er veldig glad i dem – men det blir litt i varmeste laget med innestengte ullsokker i 20+. Jeg må innrømme det. Mine to M75 passer meg nemlig ikke uten tykke føttene-mine-kveles-av-svette-sokker. Så da disse tilfeldigvis lå der i riktig størrelse og til nedsatt pris klarte jeg ikke gå videre i livet uten. Gleder meg til å teste dem ut i skog og mark!

For det er det som blir årets sommer, mest sannsynlig. Skog og mark. Ikke at det er noe å grine for, absolutt ikke, men sommeren 2020 er… rar. Strategien min har alltid vært å jobbe hele sommeren, holde fortet mens alle andre har ferie, og så av gårde til varmere strøk, helst på den andre siden av jorda, når de andre er tilbake på kontoret. Bare fordi jeg kan. I år kan jeg ikke. Så jeg føler meg litt rådvill, hva skal jeg liksom fylle alle disse ferieukene mine med nå?

Vi har vært inne på mye, både snakket om Island (som blir vanskelig, fordi mannen er permittert og kan plutselig bli kalt ut på jobb igjen) og bobiltur til nord. Det sistnevnte skal resten av Norge også, så det slo vi litt fra oss. Enn så lenge har vi landet på kortere turer i skog og mark. Jeg fikk hengekøye til bursdagen (!!!!), og handlet litt mer av det jeg trenger til noen dager i friluft i går, så neste uke blir det hvert fall en natt eller to under trærne! Og så blir det kanskje kanotur senere i sommer, og en dag på Høyt og lavt i Vestfold. Små drypp av ferie, så vil tiden (/pandemien) vise om det blir en lenger reise senere i år – eller om jeg må svi av alle fem ukene her hjemme i vår lille diamant i nord.

Det er ikke så verst det heller.

Hva er dine sommerplaner?

8 kommentarer

 1. Elisabeth

  Sommerferieplanene mine er Hunderfossen og Lilleputthammer med samboer og unge. Ellers blir det dagsturer hit og dit 🙂

  1. supermarie

   Så koselig!

 2. Annemarie

  Høres ut som fine planer! ☺️ Har veldig lyst til å prøve hengekøye selv! Del gjerne erfaringer når dere har vært på tur
  Jeg har nettopp vært på en ukes bilferie i Trøndelag og Nordland, som vi planla i høst, traff blink med den timingen! de neste tre ukene av ferien blir på hytta på Hvaler ☺️❤️

  1. supermarie

   Det skal jeg gjøre! Åh, høres ut som en digg sommer <3

 3. Har fått muligheten til å jobbe litt igjen nå (hurra!), så sommeren går til det og henge med menneskene jeg er glad i i hjembyen <3

  1. supermarie

   Så deilig! <3

 4. Er du fornøyd med regnsettet? Jeg trenger et selv, og dette var såå fint!

  1. supermarie

   Det er ikke regntøy, mer softshell tror jeg det heter…? Men det skal tåle vann, da! Jeg har ikke fått prøvd det ute i vær og vind enda 🙂 Men veldig godt å ha på, hvert fall!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *