Første juni

Tenk om hele sommeren bare kunne ha vært sånn her, da.

I dag syklet vi ned til stranda etter en sen frokost og lå der og leste frem til middagstider (jeg er så svak for menn som leser bøker – tenk at jeg fant meg en sånn en, smil). Tok årets første bad også, og det var faktisk ikke så kaldt som jeg fryktet. Forfriskende, som mamma ville kalt det.

Håper dere har hatt en fin pinse!

4 kommentarer

 1. Camilla

  Kjørte gjennom Moss for å rekke ferga i dag, og tenkte på deg. Så Moss fra sin beste side, og innså at jeg kunne gjerne bodd der. Stranda rett ved fergeleiet var full av folk(kanskje ikke så bra i disse tider, men ja…), og det så veldig hyggelig ut<3

  1. supermarie

   Åh ja, Moss er fantastisk <3 Det er så deilige både strand og skog og hav like ved! Si fra hvis du skulle ende opp der, da!

 2. Høres ut som en herlig dag! Så fin kjole 🙂

  1. supermarie

   Det var det! Takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *