En liste om meg selv

Hvor er du fra?

Gressvik, et lite sted cirka ti minutter unna Fredrikstad sentrum.

Hvor bor du nå og hvorfor?

Jeg bor i Moss! Fordi det ligger perfekt plassert i midten av hjemhjem (altså Fredrikstad) og jobben i Oslo. Jeg prøvde å bo i hovedstaden et par år, men det ble for stort og for mye for meg. Så da jeg fikk muligheten til å kjøpe mitt eget rede falt valget på Moss! Mitt daværende mannekjøtt bodde der på den tiden, pluss at en av mine beste venninner allerede hadde kjøpt i byen, det påvirket nok valget mitt litt det óg.

Sivilstatusen din?

Kjæreste med han på feil side av fjorden. (Herregud, jeg kommer aldri til å bli vant til å bære den tittelen*).

Hvor gammel er du?

29 år og verdensmester! Bikker tredve om noen uker, æh.

Favorittdyr?

Jeg har egentlig ingen favoritter? Liker både hund og katt, hest og koalaer.

Hva er favorittfilmen din?

Det er så mange bra! Men noen av dem er The theory of everything, Løvenes konge (tegnefilmen altså), A star is born, De urørlige, Lone survivor.

Hva jobber du med?

Jeg er kommunikasjonssjef (*…ikke den tittelen heller), og jobber med både sosiale medier, nettsider, litt presse og intern kommunikasjon hos Gjensidige. Jeg har ansvar for Instagram, er programleder i podcasten Møterommet, skriver saker for intranettet, leser korrektur og jobber med tekst, har en redaktørrolle på gjensidige.no, og gjør egentlig sjukt mye forskjellig innenfor kommunikasjonsfaget. En såkalt potet – kan brukes til det meste!

Hva er viktigst for deg?

Flokken min (det inkluderer både familie og venner), frihet og selvstendighet. Og økonomisk trygghet. Men det henger litt sammen med den selvstendigheta.

Hvor går drømmereisen din?

For øyeblikket er det til Tibet, Nepal eller Mongolia. Eventuelt hvor som helst, emneknagg reisefeber

Når vil du ha barn?

Jeg vil ikke ha barn.

Har du søsken?

Storebror, fire år eldre enn meg selv.

Hva er din kjipeste side?

Jeg er SÅ dårlig på å uttrykke følelser – enten de er positive eller negative. Hvis noe er galt blir jeg bare irriterende mutt og stille, og det er umulig å være rundt meg. Hvis jeg er glad klarer jeg ikke vise det på en naturlig måte, det kan virke litt… påtatt? Selv om følelsen er ekte. Det er den siden av meg selv jeg selv syns er kjipest, hvert fall – mulig de rundt meg har en annen side jeg heller burde ta tak i, lol.

Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du bodd?

Jeg kunne bodd en periode i Sør-Amerika for å lære meg spansk, eller i Cape Town et halvt års tid. Men hvis jeg skal slå meg helt til ro, ville det vært i Norge. Vi har det så godt her at vi aner ikke.

Det fineste stedet du har besøkt?

DET fineste? Bare ett sted? Herlighet, det går ikke. Svalbard var magisk, på grunn av helheten. Sahara fordi sanddynene og stemningen. Kazakhstan fordi landet hadde alt mulig av vakker natur; sanddyner, snødekte fjell, vakre innsjøer og skog. Guam på grunn av solnedgangen. Taj Mahal i India. Jeg kan rett og slett ikke velge, tilgi meg.

DERE DA? Velg et par og svar i kommentarfeltet, a 💕

Fant listen hos Kristina Andersen.

4 kommentarer

 1. Hva jobber du med?
  Pedagogisk leder i barnehage 😀 veldig gøy når det ikke er korona og tusen smitteverntiltak vi skal gjøre hvert minutt.

  Hvor går drømmereisen?
  Drømmer akkurat nå om å reise til Disneyland i Paris. Foreløpig drøyer jeg det til ungen er stor nok til at han husker det og har glede av det 😀 også drømmer jeg om Roma og Athen. Og enda en tur til Georgia. Har vært der to ganger, men drømmer meg stadig tilbake. Kunne egentlig tenkt meg en tur hvor jeg dro mellom Georgia, Armenia og Aserbajdsjan 😀

 2. Favorittdyr?
  Katt. Eller chinchilla.

  Hvor går drømmereisen din?
  Tilbake til New Zealand <3

 3. Hvor går drømmereisen din?
  Jeg har veldig lyst til å oppleve Georgia, Stan-landene, Sør-Amerika og USA.

  Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du bodd?
  Jeg kunne gjerne bodd i en storby i utlandet for en periode, feks New York eller Paris, men jeg vil bo i Norge til syvende og sist pga helsesystemet blant annet.

  Hva er viktigst for deg?
  Selvstendighet, både økonomisk og i relasjoner. Jeg er glad i vennene mine, men verdsetter også å vite at jeg ikke «trenger» andre for å ha det bra.

 4. Går fint å bikke 30! Det veit du vel, men læll.

  Favorittdyr?
  Hund. Og hest. Og katt. Ogogog. Hadde eg ikkje vore allergisk hadde det nok vore fleire dyr på garden. Det skal det bli uansett, men då blir det nok mest av typen som har krøller, sidan dei skal vere meir allergivenlege.

  Hvor går drømmereisen din?
  Ein varm plass med nydeleg hav. Bora bora ser fint ut, eller liknande, men ikkje fullt så turistifisert hadde vore herleg! Bade, dykke og slappe av!
  Eller fjelltur på ei vidde her i Noreg. Med ein hund eller to, og dama.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *