17. mai

Søttende mai i BUNAD! Hvor stas var ikke det? Jeg følte meg fin, og ble like stolt hver gang noen spurte hvor den er fra. Jeg kranglet i en liten evighet med sølja for å få den på riktig, livredd for bunadspolitiet – og så får jeg vite at jeg mangler STRØMPER?? Det var ingen som fortalte meg at strømper var en del av den komplette bunaden, haha. Heldigvis var stakken lang nok til å ikke avsløre lovbruddet.

Nasjonaldagen var fin og rar. Vi spiste frokost bare vi to, før vi ruslet til byen og satt oss ned for å ta en øl. Som de eneste gjestene på hele stedet. Det er selvsagt bra at folk er forsiktige og følger retningslinjene om å ikke samles i store grupper, men åh så merkelig allikevel. Utover dagen kom det noen flere til, vi ble en gjeng på fire som holdt det gående til det ble mørkt. Fin første dag i bunad!

8 kommentarer

 1. Flott bunaden og flotte deg!

  1. Maria <3

 2. <333

  1. <3

 3. Så flott du er! Løken bunaden er nydelig.

  1. Tusen takk! Ja, enig <3

 4. For en utrolig fin bunad 😀 <3

  1. Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *