Boktips: Den gylne tigeren

Reklame: boken er en gave fra forfatter

Jeg føler meg så utrolig privilegert som får tilsendt noe av det jeg elsker mest her i verden; ord. Denne boken fikk jeg rundt påske, når jeg egentlig skulle ha vært ute og reist selv – og den kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

Den gylne tiger handler om Julie, okei – jeg lar baksiden av boken beskrive seg selv her:

«I lang tid har Julie strevd for å holde fasaden, men ryktene om ektemannens sidesprang sprer seg stadig i omgangskretsen, og til slutt klarer hun ikke finne mening i alt som skjer. Hun blir reddet – av den minst sannsynlige redningsmann – og havner så langt unna sin vante verden hun kunne komme.

Hvordan skal hun klare å finne tilbake til den hun er, i en dampende jungel full av truende dyr og ukjente mennesker? Den gylne tigeren er en bok om å finne sin plass i en verden man ikke forstår. Om rikdommen i ulike kulturer og om magien i det mellommenneskelige. Det er en bok om kjærlighet. Og ikke minst: om en gyllen tiger». 

Det var en SÅ deilig bok å flykte inn i! Jeg elsket språket, historien, karakterene, og jeg følte selv at jeg var på reise mens jeg leste (noe som hadde en behagelig og nedkjølende effekt på reisefeberen min). Alt i alt en nydelig leseropplevelse som passer veldig godt til den tiden vi er inne i nå. Anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *