Kapittel 4 av 12: april

Det må jo være en eneste stor aprilspøk, at vi snart er halvveis i 2020 allerede. Da vårt lille land stengte ned og vi ble nødt til å holde oss hjemme så jeg for meg at tiden kom til å gå så uendelig sakte. Det har heller vært motsatt?

Jeg har mer å gjøre på jobb enn noengang, og dagene bare flyr – som om de fikk hele luftrommet for seg selv nå når vi mennesker må la være.

I april skulle jeg ha vært i Kapp Verde. Jeg skulle ha vært på navnefest og båret bunaden min for aller første gang. Jeg skulle ha jobbet under Norsk militær tattoo 2020. Jeg skulle ha både det ene og det andre, men det tredje og fjerde var ikke så dumt det heller;

April har vært full av bøker, solfylte dager og fine kvelder. Drive in-kino, digitale konserter, møtt mamma og ei venninne og bodd på feil side av fjorden. Jeg har til og med spist min første middag hos svigers. Jeg fikk ny stillingstittel, jeg fikk trent to ganger i uka og spart noen tusenlapper. Og endelig min andre dose av HPV-vaksinen (husk å #sjekkdeg!).

Forrige måned var i grunn fin, og mai ligger an til å bli ganske fin den óg.

Hvordan gikk deres april, på en skala fra 1-10?

2 kommentarer

  1. Jeg husker ikke så mye av måneden siden det ikke skjedde så mye. Håpte i hvert fall at det hele var en teit spøk somehow. Kanskje en 6?

  2. April var egentlig ganske fin, kollektivet ble bedre kjent ettersom vi måtte være inne sammen og ikke kunne løpe rundt og drive med alt vi pleier. En god 8 kanskje:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *