Boktips: Risiko

Reklame: boken er en gave fra forfatteren

Denne boken ble jeg tipset om av forfatteren selv. En av dere som henger her i det lille hjørnet mitt på Internett kjenner han visst, og gjennom bloggen kjenner dere meg også; hun tenkte rett og slett at boken kunne være noe for meg, og koblet oss sammen. Tusen takk for det, hvem enn du er, boken var definitivt noe for meg!

Risiko er en bok om en maskin av et kvinnemenneske, Liv, som mister kjæresten sin i en klatreulykke i Thailand. Hun jobber som psykolog, og yrkestittelen har ført henne til noen av verdens tøffeste konfliktområder, men når Olav dør bryter hun sammen og isolerer seg fra resten av verden.

Noen der ute filmer selve fallet, og videoen sirkulerer på nett. Et sted der ute finnes også sannheten om hva som egentlig skjedde, og Liv starter jakten som tar henne med ut på en reise til München, Kypros og Beirut – og som stadig blir farligere, etterhvert som hun nærmer seg svaret.

I tillegg til at handlingen i seg selv er spennende, likte jeg veldig godt språket. Måten forfatteren skriver på har så mye å si for hva jeg syns om boken, og Simonsens skrivemåte fenget meg virkelig! Det er en bok du fort kommer inn i, og som blir vanskeligere og vanskeligere å legge fra seg igjen.

Anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *