Syden

Alt jeg har gjort denne helga har vært å stå opp, plukke med meg en bok, krype ut av det store vinduet hans på badet, og bli der. Det er syden der ute! Jeg har allerede fått skille, et gyllent bevis på prosjekt D-vitamin.

Vi (han) fornyer badet hans for tiden, og det er så koselig å sitte utenfor og høre at han maler, mekker og skrur mens han hører på musikk der inne. Jeg liker lyden av andres pusling, elsker å sovne til det. Det er noe betryggende med å høre lyden av noens nærvær, å vite at det er noen der.

I går avsluttet vi dagen med å se på Together at home på TV2 Sumo til langt på natt. Så dere Rolling Stones? Herlighet, jeg lo. De spilte fra hver sin stue over video, men av en eller annen grunn hadde ikke trommisen trommesettet sitt – så han satt bare med trommestikkene sine og spilte hele låta ved å slå ut i lufta mens han tidvis gliste verdens mest smittsomme glis. You can’t always get what you want alene var verdt å miste nattesøvnen for!

I kveld skal vi på drive in-kino, før jeg skal lade opp til en ny uke på hjemmekontor. Hjemme-hos-han-kontor, rettere sagt.

Hva har dere gjort i helga?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *