Påske

Det ble kanskje ikke Kapp Verde, men påske ble det. På den lange fredagen som var syklet vi ut til Mamre igjen for å grille og ta noen øl i det strålende været, jeg lagde biffmiddag på onsdag for å feire ferien (med litt for mange glass rødvin til), hentet påskeegg fra sjefen på den riktige siden av fjorden; jeg har til og med fått tatt noen øl med pensjonistene i borettslaget mitt – de satt ute som de pleier å gjøre på denne årstiden, og prøvde å løse verdensproblemer, men akkurat dette problemet klarer visst ingen av oss å løse.

Vi gjør det beste ut av det allikevel, nyter at våren stikker innom fra tid til annen, ser en god film, ser på Castle (Viaplay), maler vegger og leser bøker. Tar et kvarter av gangen.

7 kommentarer

 1. Et kvarter av gangen. Den lærte jeg av deg, og jeg bruker den når det trengs <3
  Ha en fortsatt fin påske, supre! Internettklemmer.

  1. supermarie

   Elsker at kvarteret til pappa har spredd seg <3 Det funker faktisk! Fortsatt god påske, supermaria!

 2. Elisabeth

  Er ganske fint med påskeferie i Horten 🙂

  1. supermarie

   Absolutt!

 3. Solfrid

  Høyres ut som ei fin påske! (Og no fekk eg lyst til å sjå Castle! Me har byrja på Bond-«maraton», får vel gjere det ferdig fyrst!)

 4. Høres ut som en fin påske!
  Hvis du liker Castle så må du sjekke ut den nye på Sumo som heter Rookie. Nathan Fillion spiller en lærling i politiet, og han er mye eldre enn de andre. Han er «seg selv» (altså Castle) i situasjonene de kommer i, klønete og omsorgsfull.
  Castle er hundre ganger bedre, men likevel moro å ha på i bakgrunnen.

  1. supermarie

   Ja den står på lista mi faktisk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *