BUNAD!

Føkk ju, Marie 14 år og konfirmant, nå kan du sitte der med Age of Empires på den bedritne pcen du på død og liv ville ønske deg fremfor en bunad. Pcen kommer til å kræsje om ca to år, og de neste tretten årene kommer du til å angre på at du lot muligheten til å få din egen nasjonaldrakt i gave gå.

Og så tar Marie 29 år ansvar i stedet, og kjøper hele herligheten sjæl, for egne penger hun har jobbet hardt og lenge for, det året hun bikker tredve.

Gratulerer på forskudd til meg selv! Her er bunaden – sort Løken! Jeg har ikke vært så gira og glad siden jeg kjøpte leiligheta, jeg nærmest fløy bortover gågata på vei for å hente den og svever litt fremdeles i min egen stue. Nå er den min på ekte!

Jeg var ikke bloggersk nok til å be dem ta bilder av meg, så det får bli en sniktitt nå og heller et ordentlig bilde den vakre dagen jeg omsider kan ta den på meg på ordentlig. Jeg gleder meg allerede!

26 kommentarer

 1. Gratulerer så mye og så fin den er! Nesten ironisk at du kjøper den det året her mtp uviss 17.mai:/

  1. Tusen takk! Haha, ja – endelig bunad, og så ryker nasjonaldagen (mest sannsynlig)… Men det kommer alltids en ny 17. mai!

 2. Ingrid Tjosaas

  Wow! Sjukt fin. Og du er så rå på sparing atte fy. Når du skreiv du skulle kjøpa bunad så tenkte eg at det var eit skikkelig hårete mål. Men eg tvilte aldri på at du kom til å greia det

  1. Ååh, tusen takk, Ingrid! <3 Du er så god!

 3. Helene Skogseth

  Gratulera med bunad den va knallfin!
  Godt jobba med sparingen. Du e rå!

  1. Tusen takk! <3

 4. Gratulerer! Kjempe fin 🙂
  Du er sykt flink til å spare, blir så inspirert!

  1. Tusen takk, Siri! <3

 5. WOW, WOW, WOW!!! Grattis!!! Og herrrrrrrlighet så fin! 😀

  1. Tuuuusen takk! <3

 6. Gratulerer! Du er rå!
  Fin var’n å!
  (sorry)
  😀

  1. Hahah, tusen takk! <3

 7. Gratulerer! Nydelig bunad, og credz til deg mtp sparingen 😀

  1. Tusen takk! <3

 8. Gratulerer! Den er utrolig fin <3 Flink til å spare, du!

  1. Tusen takk, Maria! <3

 9. Veldig fin 🙂
  Godt jobba!

  1. Tusen takk! <3

 10. Gratulerer. Du ble kjempeflott.

  1. Tusen takk!

 11. Gratulerer med bunad! Den er så fin

  1. Tusen takk!

 12. Gratulerer med bunad! 😀

  1. Takk! <3

 13. Herregud så fin!! Og btw: Age of empires er relansert med bedre grafikk.

  1. ER DET SANT???? Omg!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *