En ny arbeidshverdag

SE! Han har rett og slett laget et kontor til meg, han. Rommet var egentlig en slags bod, men i løpet av noen timer mandag kveld ble det forvandlet til et sted jeg kan sitte pent og jobbe fra i stedet. Så her tilbringer jeg dagene mine! Går ut på verandaen når jeg trenger å trekke frisk luft, ut på kjøkkenet når jeg trenger kaffe, vi sees til frokost og lunsj og arbeidsdagene mine har omsider fått en ende igjen. Jeg er på vei ut av den militæraktige bobla jeg befant meg i, og hverdagen begynner å bli normal – selv om ingenting er som det pleier. Jeg har liksom funnet en ny normal, som vi pent blir nødt til i disse dager.

Jeg savner kollegaene mine, men vi lever heldigvis i det herrens år 2020 så vi sees jo rett som det er via skjermene våre. Og jeg har faktisk begynt å bruke telefonen til å RINGE igjen. Hadde nesten glemt at man kunne det.

Så sånn går dagene. Jobb, TV, PlayStation, trening på stuegulvet, litt sol i fjeset fra en vinduskarm på badet. Jeg er glad jeg kom meg over fjorden, og slipper å være helt alene oppi alt. Selv om jeg elsker mitt eget selskap, føles det litt tryggere å være med han som får meg til å le med jevne mellomrom. Verden blir liksom ikke så skummel da.

Apropos verden; reiseplanene mine er selvfølgelig lagt på is. Vi skulle egentlig til Kapp Verde i påsken, men Verde(n) får pent vente. Først må den reddes fra korona.

Hvordan jobber dere i disse dager?

9 kommentarer

 1. Så sykt herlig!
  Jeg tilbringer dagene i karantene med hjemmekontor, vårrengjøring og hjemmetrening. Er ikke så ille det

  1. supermarie

   Fornuftig! <3 Håper du holder deg frisk og rask!

 2. Karoline

  Jeg prøver å finne ut hvordan man best mulig underviser barn i å spille instrument over internett på måter som passer for alle, prøver å ikke få panikk av at all min utøvende virksomhet er lagt på is i all overskuelig framtid, prøver å forstå nye NAV-regler for meg som er frilanser men også har to små jobber som fortsatt gir meg lønn (hurra!), og prøver ellers å ikke gå på veggen i selvpålagt isolasjon (jeg småhoster litt). Bikker nå åttende døgn i eget selskap i egen leilighet, og det går egentlig bedre og bedre for hver dag som går. Så ja, det er jo faktisk mulig å finne en midlertidig, ny normal.

  1. supermarie

   Vi kommer oss gjennom dette – på en eller annen måte <3

 3. Får ikke dratt på butikkjobben min, så jeg tilbringer dagene til rydding, Netflix og Sims.

  1. supermarie

   <3 hang in there!

 4. Jeg har hjemmekontor! Men i dag har jeg vært så uendelig lei meg for de av kollegene mine som er permitterte. Føles helt jævlig. I dag er jeg lei.

  1. supermarie

   Åh, så trist <3 Det er så tragisk med alle disse konsekvensene som både har kommet og kommer til å komme pga koronaen 🙁

 5. Camilla

  Som student blir det mye lesing hjemme i kollektivet, men vi er heldigvis seks stk her så har selskap i hverandre. Går på rundgang hvem som holder på å gå på veggen til enhver tid:P Blir hjemmetrening, skolearbeid og å sitte ute i hagen for litt sol. Veldig snilt av ham å lage en kontorkrok da<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *