Boktips: Epikrise

Reklame: sponset bok fra Aschehoug

Denne boken hadde en veldig lovende start, jeg likte stilen, språket. Men utover i sidene mistet dessverre forfatteren meg litt. Jeg skjønte liksom ikke helt hva hun ville frem til…?

Epikrise handler hvert fall om psykiatri, utenforskap og en kvinne som treffer en eldre mann via sukker.no. Hun havner i et selvdestruktivt forhold med han – hvor kjærligheten er alt annet enn vakker. Som leser får du vekselsvis være med på det karakteren opplever, og det som foregår i hodet hennes.

Jeg likte som nevnt skrivestilen til Marit Daaland Lesjø, forfatteren, og boka hadde absolutt et potensiale, men for min del falt det litt sammen etterhvert som jeg leste. Dette er hennes aller første bok, så jeg håper jeg får muligheten til å prøve igjen gjennom en annen historie – for pennen hennes, den var god!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *