M&E

Jeg tok ingen bilder (hva slags blogger har jeg blitt, egentlig), så det får bli ett med en gammel bok i Surinam 2013, men i går var jeg altså på M&E Second hand på Ensjø! Det ligger noen få t-banestopp fra Oslo S.

Tonje, en vakker sjel jeg ble kjent med på Vinjerock i 2016, fant stedet via det o’ store internettet og foreslo at vi skulle dra dit nå når vi endelig fikk til å møtes igjen. Årets beste forslag så langt, jeg ELSKET det. 2000 kvadratmeter med gjenbruk, vi ble gående rundt i en halv evighet og lete etter skatter.

Jeg mistet fullstendig kontakt med omverdenen da jeg kom til bokhyllene. Bøkene kostet mellom fem og tretti kroner, gamle og nye titler, og jeg kjøpte tretten stykk til bare trehundre kroner (og det var inkludert en bilderamme og litt broderingsutstyr i tillegg). Halvparten var riktignok til det mesterverket av en bokhylle vi har satt opp på andre siden av fjorden, men jeg fant fem-seks titler jeg har siklet på en stund selv óg. «Dødsdømt i Kongo», «Chicks o’ hoi» og «Sannheten om Trump», blant annet. Jo, og to bøker til fra Tom Kristensen! En av favorittforfatterne mine. Jeg døde og kom til bokhimmelen.

Dere må dra dit! Gladengveien 12. De holder åpent tirsdager og torsdager 12-18, og lørdager 11-15. Bare hyggelig.

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Åå, har så lyst til å reise dit! Ikkje mindre lyst no 😀

    1. supermarie

      Gjør det! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *