Lever ut drømmen

Hæ? Januar varte i tre måneder, februar bare én uke. Tiden er rar, ass.

Uansett – vi må snakke om helga! Jeg har drømt om å lage en vegg av bokhyller i årevis, og på fredag kom den endelig i oppfyllelse. Ikke i min egen leilighet, men allikevel. SÅ FORNØYD! Litt planlegging, to turer på Ikea, timevis med skruer (og øl), og så det beste til slutt; fylle opp hyllene med bøker og LP-plater. Google fant ingen resultater på «bokhylledekoratør», men hadde det vært en karrierevei ville jeg seriøst ha gått den. Jeg lever for å innrede bokhyller!

På lørdag satt vi og hørte gjennom gammel musikk til langt på natt, og sorterte kassevis med LP’er etter yay/nay. «Åh, pappa hørte mye på det her», sa jeg og holdt en av dem opp. «Pappa må i yay-hylla», svarte han med det samme og plasserte den der, og jeg smeltet.

Hele hylleprosjektet var så sjukt hygge, jeg får nesten lyst til å rive ned hele byggverket bare for å få gjøre alt om igjen. Nesten.

Hva har dere gjort i helga?

10 kommentarer

 1. Hallooooo få se resultatet en gang da! Shit, så tøft!

  1. supermarie

   Ikke sant?! Skal spørre herren i huset om jeg får lov til å dele :)) haha

 2. Camilla

  Ååå, en vegg av bokhylle vil jeg og ha, helst et lite bibliotek i et eget rom med noen gode stoler
  I helga møtte jeg en fin en, som kanskje kan bli noe mer over tid, og bakte fastelavnboller!

  1. supermarie

   Jaa, bibliotek hadde vært det beste <3 Åh, så koselig! Glad på dine vegne!

 3. Jeg smeltet også <3 Nå føler jeg at jeg også får levd bokhylledrømmen – via deg/bloggen din.
  Helgen brukte jeg på å oppholde meg inne fra det fæle været.

  1. supermarie

   Haha, love it! <3 Innevær er ganske koselig det óg!

 4. Elisabeth

  Åh, jeg har også alltid ønsket meg en hel vegg med bokhylle. Var på visning en gang i en leilighet hvor det var bokhylle på en hel vegg, og ved siden av den veggen gikk trappa opp til 2. etasje. Dessverre tapte venninna mi budrunden, og leiligheten gikk visst til noen som ville rive hele hylla…..
  I helga har jeg vært på lekeland med junior, strikka og sett på tv-serier 🙂

  1. supermarie

   Herregud, hva slags mennesker RIVER en bokhyllevegg? :(( Høres ut som du har hatt en deilig helg! <3

 5. Litt seint ute her, men jeg lurer på om du husker hva bokhyllene heter? Eeelsker denne veggen deres

  1. supermarie

   Hei! Det er x antall Kallax-hyller fra IKEA, stabler oppå og inntil hverandre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *