Ett gir ned

Helg! En sånn skikkelig deilig en. I går var jeg i Oslo og fikk pizza og vin hos det ene mennesket jeg klarte å ta med meg videre i livet etter studiene. Etterpå dro vi ut og tok en drink på Nedre Løkka cocktailbar; sjekk ut den hvis du ikke har vært der, veldig koselig sted med veldig gode drinker! Sykt hygge!

Og hyggen fortsatte da jeg kom hjem, jeg sovnet på sofaen til en episode av Love Island UK sesong 5 (er så hekta at det er flaut, faktisk) – og våknet ikke før halv ni i dag tidlig, helt uthvilt. Det er så fantastisk å legge planer på en fredag, for da får man liksom dobbelt så lang helg – hvert fall føles det sånn.

Jeg hoppet fra sofaen over i joggedressen, lagde meg egg til frokost, og broderte mens jeg fortsatte kjærlighetsmaratonet på TV. Så fikk jeg besøk av hun oppi bakken og vi snakket om livet mens det luktet nytraktet kaffe og lørdag i hele leiligheten, og jeg elsker sånne helger som det her.

2020 ser så langt ut til å bli det året jeg går gjennom på et lavere gir enn før. Jeg har endelig klart å roe ned, legge færre planer, ha tid og mulighet til at venninner bare kan dukke opp spontant fordi jeg faktisk er hjemme – helt planløs. Jeg har så godt av det, selv om det tok meg flere år å finne den girspaken. Her er den, hvert fall. Jeg klamrer meg fast.

Hvordan er din helg? 

4 kommentarer

 1. Samme her <3 Har klart å roe meg ned.
  Denne helgen er kjedelig og rolig, men jeg kjenner at det trengs selv om jeg gjerne skulle hatt planer.

  1. supermarie

   Det er så deilig <3

 2. Solfrid

  Så herleg! Høyres så godt ut, og fint å berre kunne få spontant besøk.

  Helga mi var det stikk motsatte. Oslotur med masse planer, utanom fredagen som eigentleg berre var senga på hotellrommet og godis saman med dama, men så kom det ei melding med spm om me ville vere med å ta ein øl. Det blei ein øl, og ein drink og dansing til kl. 03. Det trur eg aldri eg har vore med på, ikkje i løpet av dei 8 åra eg budde i Oslo heller. Laurdagen blei litt tyngre av det, men det var moro!
  Tenkte og over no kor mykje meir travelt kvardagen er no, etter eg flytta heim. I Oslo var eg mest heime, no er det mest ute på ting. Er meir engasjert i fleire forskjellige ting. Fint det, om enn litt vel mykje til tider.
  Langt dette, men eg likar å skrive til deg. Bloggveninna mi, haha (#flau)
  <3

  1. supermarie

   Så gøy! Elsker sånne spontane byturer – de ender alltid opp med å bli de beste kveldene 😀 (selv om det straffer seg litt dagen etter, hehe) Ja, rart det der, men skjønner hva du mener! Så lenge du finner en god balanse er det jo bare fint. Ps. Liker at du skriver, så fortsett med det er du snill <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *