Kapittel 1 av 12: januar

Årets første ferdigskrevne kapittel startet med han jeg avsluttet det forrige med. Så dro han, og jeg fortsatte å skrive 2020 med hun oppi bakken, noen intense dager på jobb, mitt nye treningsregime, en dag i uniform, han kom hjem igjen og vi dro på konsert med the Dogs på andre siden av fjorden (bandet med Kristoffer Schau i front, sjukt bra live!), og på fotballpub på en søndag.

Jeg ommøblerte stua (nok en gang), bestilte et nytt eventyr ute i verden, var på Ikea med mamma og tante, broderte både fint og aggressivt og rent følelsesmessig har januar vært alt fra fargerikt fyrverkeri til ferdig utbrente stjerneskudd tråkket ned i grusen. I det siste mest av det sistnevnte. Jeg mistenker at kroppen min bare skriker etter D-vitamin igjen, akkurat som sist januar – for jeg finner ingen andre rasjonelle grunner til å være så himla lei av livet, haha.

Men det har vært en fin start på året, det har jo det. Hva med deg? 

10 kommentarer

 1. Gleder meg til å se stua <3
  Kan ikke helt beskrive januar som fin denne gangen, det har vært en veldig lang måned for meg. Men nå gleder jeg meg veldig til februar!

  1. supermarie

   Altfor lang <3 Godt den er over – håper februaren din blir fin!

 2. Januar er vel ofte litt sånn, hverken bra eller dårlig. Byr på litt av begge deler. Går heldigvis mot lysere tider 🙂 Spent på hva ditt neste eventyr bringer!

  Selv startet jeg januar med å reise til Vietnam hvor jeg skal tilbringe mesteparten av 2020.

  1. supermarie

   Det er sant <3 Åh så spennende! Vietnam står ganske høyt på lista mi 😀 Hva skal du der? Jobbe? Reise? Studere?

   1. Sandra

    Jobber frivillig på en cat rescue med rundt 90 katter. Skal være 6-12mnd (kommer an på hvor lenge pengene varer) så håper å reise litt rundt også 🙂

   2. supermarie

    Elsker det!

   3. Sandra

    Du får si fra om du plutselig skal til Vietnam da 😉

   4. supermarie

    Åh JA!

 3. Camilla

  Januar startet med lange dager på skolen, men gøye oppgaver. I tillegg til en del sosiale ting, så alt i alt et fin, men travel måned. Gleder meg til å følge deg i de 11 neste kapitlene, og videre:)

  1. supermarie

   Så gøy! <3 Og tusen takk for følget – gleder meg til å ha deg på slep også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *