«Ikke glem at du er stygg også»

Herregud da, tiden går. Og jeg glemmer å leve Internett-livet mitt, kanskje et godt tegn. At livet utenfor en skjerm er mer interessant, mener jeg.

De første ukene av 2020 har jeg brukt på å trene. To ganger i uka! Det er mye, til meg å være. Jeg elsker at vi har det tilbudet på jobb; vi har gymsal og treningsrom i kjelleren på kontoret, så når klokka drar seg mot fire kan jeg bare heise liket mitt ned under bakken (wow, det ble mer morbid enn jeg hadde tenkt) og få ferdig treningsøkta før jeg toger hjem for dagen. Jeg trener på gruppetimer, Tabata og styrkesirkel, og når våren kommer (eller har den kommet? Været forvirrer) skal jeg begynne å løpe ute i tillegg.

Vi har fått en landslagssyklist som intern (altså med et internship) på jobb, og hun skal gi meg både treningsprogram og ukemenyer så NÅ skal kroppen bli sunn og sterk. Ikke at jeg er så elendig trent i utgangspunktet, men jeg er en så innmari rykk-og-napp-mosjonist – det skal bli digg å bli tvunget til å holde det gående lenger enn et par uker av gangen.

ELLERS DA? Siden sist har jeg hengt med hun oppi bakken, han på andre siden av fjorden og tatt opp hobbyen min med aggressiv brodering. Jeg fant en hysterisk oppskrift her om dagen; «Når du har en dårlig dag, ikke glem at du er stygg også». Herregud, hvor langt ned kan man trykke folk, liksom, haha! Åh, jeg lo.

Så sånn går dagene. Jeg skal prøve å bli flinkere til å dele dem med dere, det er jo så koselig å bare skrive óg.

Har dere noen mer eller mindre aggressive hobbyer?

7 kommentarer

 1. Jeg har droppa månedskort og går til og fra jobb. Syns det er mer enn nok trening i løpet av en dag. Ellers strikker jeg enorme mengder, samtidig som jeg messer om at det «er like avslappende som yoga», og lurer på om man kan leve av å legge ut bilder av hund på Instagram?

  1. supermarie

   Åh ja, og for en digg måte å starte dagen på <3 Haha, noe sier meg at du en vakker dag vil finne det ut 😀 Gleder meg til å se krabaten!

  2. Mine hunder hadde 8000 følgere på Insta på et tidspunkt, uten at det gjorde meg noe rikere. Så nei. Ikke engang med så sjukt søte hunder som mine gikk det an å leve av. :/

   1. supermarie

    Wow, det var ikke smått!

 2. Camilla

  Jeg spiller innebandy, så av og til får man ut litt aggressivitet der! Eller på trening generelt. Jeg liker også å lese, og noen ganger får jo hele følelsesspekteret kjørt seg i den sammenheng. Hvor vanskelig er det å brodere? Synes det ser gøy ut, men er det vanskelig å få det fint?:P

  1. supermarie

   Så deilig! Trening er fantastisk sånn. Jeg syns ikke det er vanskelig i det hele tatt, jeg broderer bare i kryss, sånne enkle sting vi lærte på barneskolen. Og så følger du bare et mønster fra Internett – teller antall kryss i den og den fargen 🙂 Hvis det var forståelig, haha.

 3. Solfrid

  Så herleg! Får veldig lyst til å byrje brodere eg óg. Lo av den oppskrifta, haha! (Det kjem sikker ann på dagsform, om ein ler eller grin av den, ehe)

  Eg har litt for mange hobbyer (seier i alle fall dama). Klatringa er vel det mest aggressive, men eg er aggressivt pysete så eg gjer meg fort om det blir for aggressivt.
  Story of my life, som dom seier.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *