60-sonen

Jeg trodde aldri jeg skulle finne en som var så rett frem, så enkel. Og jeg trodde hvert fall ikke at jeg skulle like det.

Å være med en som sier én ting, og faktisk gjør det.

Du skulle bare visst hvor mange ganger jeg har forventet en skuffelse. At selv om du sa at du kom til å dukke opp, satt jeg egentlig og ventet på det motsatte. På en melding, en dårlig unnskyldning, mest av alt en avlysning. At du skulle komme fire timer senere enn du sa, eller aldri dukke opp i det hele tatt. Det kommer, det kommer, bare vent – det kommer. Sånn satt jeg. Sånn sitter jeg. Avtale etter avtale etter avtale.

Du vet, gammel vane vond å vende.

Men sånn er ikke du. Du sier én ting, og så blir det sånn. Akkurat sånn. Rett frem, ingen omveier, ingen skuffelser. Du sier én ting, og så gjør du det.

Du skulle bare visst hvor overrasket jeg blir, og hvor glad, hver gang du følger opp – som om en avtale mellom oss faktisk betyr noe, som om respekten går begge veier, som om det er sånn her det skal være. Som om det er normalt.

Er det dette som er normalt?

Jeg trodde enkelt betydde kjedelig, og at jeg kom til å mislike rett frem når jeg er vant til å gå omveier, møte stopp-skilt, varseltrekanter, veisperringer og navigere på en hullete asfalt. Men du er en strak veg i 60-sonen, og jeg har aldri vært så forvirra og glad noengang.

Du skulle bare visst hvor mange ganger jeg har mottatt en melding i ventetiden og tenkt «JAJA, der kom det, han kommer ikke allikevel» eller «sånn ja, nå fant han på noe bedre å gjøre, jeg visste det, snakkes«, men så er du faktisk på vei, eller så spør du bare om jeg er sulten, om vi skal spise noe sammen, og jeg blir så letta og forvirra og glad, og tenker herreGUD, så føkka jeg egentlig er.

Du skulle bare visst hvor mye mindre føkka jeg blir av å være med deg.

15 kommentarer

 1. Og da er spørsmålet som lang tids singel med lave forventninger: hvor gjemmer slike seg? ☺️

  1. supermarie

   Trodde aldri jeg skulle si det, men de finnes faktisk på datingapper ‍♀️

 2. Oi, det er/var akkurat som om du er oppi hjernen min nå <3

  1. supermarie

   <3 !!

 3. Jeg blir så glad når jeg leser dette.
  Ikke noe gleder meg mer enn en lykkelig Marie ❤

  1. supermarie

   Du <3

 4. Camilla

  <33

  Jeg har også vært der, og når noen møter opp og viser at de virkelig ønsker å bruke tiden sin med deg så er det uventet når man er vant til noe annet, men veldig hyggelig/merkelig da!

  Veldig fint skrevet, og glad på dine vegne!

  1. supermarie

   <3 takk!

 5. Sånn oppførte en jeg møtte på Tinder seg også. Tenkte vel han skulle skille seg ut eller noe!(?)3,5 år senere sitter vi her fortsatt❤

  1. supermarie

   Åh <3

 6. Johanne

  Glad på dine vegne! Møtte også en slik en på tinder, allerede 2. date snakket vi om at vi ikke datet andre. Nå har vi vært sammen i 1,5 år <3

  1. supermarie

   <3 så koselig!

 7. Det er i mine øyne den vanlige måten å oppføre seg på mot andre.

  Godt å høre at du har funnet noen som behandler deg ordentlig. 🙂

  1. supermarie

   <3

 8. In this day and age having someone who does what they say is a real gift. Leading private lives and hiding your true intentions is something that is very common these days, alas.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *