Dette året vil jeg

Jeg var en tur i Ski med mamma her om dagen, og hun spurte om jeg har noen nyttårsforsetter. Jeg setter meg aldri ned og tenker at jeg SKAL gjøre a, b, c i løpet av et år, men jeg har alltids noen tanker om hva jeg vil bli bedre på, og ting jeg har lyst til å gjøre. I 2020 er det å:

– trene regelmessig

– kjøpe bunad (det skjer! Den er nesten ferdig allerede, men jeg henter den ikke før i april – må spare det siste før jeg kan betale hele)

– skrive mer igjen

– forbedre kostholdet mitt (spise mindre dritt, på godt norsk) og lage mer mat fra bunnen av

– drikke mer vann (og ikke så mye brus)

– lese minst tjue bøker

– ikke slite ut sofaen like mye som før, jeg vil gjøre mer, enten det er alene eller sammen med noen

– fylle 30 år (hææ?)

– sitte i en BMW X6 (dette er det tiende året det står på lista mi, nå må seriøst noen ta ansvar snart)

Jeg har liksom ingen store mål og drømmer på terskelen til hvert nye år, jeg, utover å pusle sammen alle de små hverdagene mine til et liv jeg er fornøyd med. Ta livet som det faller seg i ekte Baloo-stil, og gripe de mulighetene som dukker opp underveis. Det er jo det som er så spennende, alt som kan skje og alt som skal skje – som vi bare ikke vet om enda. Jeg gleder meg, jeg vet ikke til hva – men jeg gleder meg.

Hvordan ser ditt 2020 ut, sånn i tankene?

6 kommentarer

 1. Jeg vil ta flere bilder med ordentlig kamera! Og kanskje blogge igjen. Savner det litt.

  1. supermarie

   Jaaa, foto også! Har falt helt ut, det blir stort sett bare på reiser. JA, begynn å blogg igjen! <3

 2. Elisabeth

  Jeg skal trene mer, og forhåpentligvis bli med på et fotballag når kondisen er bedre. Jeg vil reise utenlands minst en gang i år, vurderer å dra til Amsterdam i påsken. Jeg skal søke på master i Oslo, og krysse fingrene for at jeg kommer inn. Og sist, men ikke minst; komme meg mer opp av sofaen 🙂

  1. supermarie

   Så fine mål <3

 3. Solfrid

  Så moro med bunad! Og må vere så stas å betale med eigne penger. (Stas å få óg altså, men skjønneruhvajegmener? (Høyrd for mykje på Friminutt..)). Drikke mindre brus og lage meir ordentleg mat er nokre av måla mine óg, det kan vel ikkje vere så vanskeleg? Ehe.
  Går fint å fylle 30!

  Eit konkret mål eg har satt meg er å tørre å lede ute. Altså klatre med å klipse inn tauet, det tykkjer eg er skummelt, men det går jo bra. Stort sett! Høh. Og vere meir ute, enten overnatte eller «berre» gå tur og lage seg middag ute. Og bruke meir ordentleg kamera, det vil eg óg!

  1. supermarie

   Jaa, skjønner hva du mener, haha! Liker målene dine <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *