Hei 2020

Godt nytt år! Dette er den første nyttårsaften på syv år (!) hvor jeg feirer i mitt lille land. Vanligvis surrer jeg rundt i Afrika, Sør-Amerika, ved Stillehavet eller i alpene et sted, denne gangen ble jeg…. i Moss!

Jeg var litt bekymret for hvordan det skulle bli, for å være ærlig, i og med at de fleste rundt meg har laget sine egne familier å feire med. Tiden med venninner og sprudlevin er ikke lenger en selvfølge, og i et ensomt øyeblikk vurderte jeg å bestille et hotellrom i en eller annen by, og bare være alene (og fornøyd med dét) inn i det nye året.

Men så kom han fra andre siden av fjorden til unnsetning, og starten på 2020 kunne egentlig ikke ha blitt så mye bedre.

Ingen av oss kan lage mat, så vi bestilte bord på Onkel Blå, og spiste en treretters der før vi gikk hjem til meg og tok noen øl. Da klokken nærmet seg tolv gikk vi ut og poppet en prosecco nede ved kanalen, tente opp hvert vårt stjerneskudd (eller «fruser», som det heter i min verden) og så på mens himmelen eksploderte i glitter rundt oss og 2019 ble historie. Det var så fint, alt sammen.

Jeg tror 2020 blir fint.

4 kommentarer

 1. Solfrid

  Oi, det er mange nyttårs-overgonger i utlandet 😀
  Høyres koseleg ut då.

  Her blei det litt bålkos med dama og ei veninne, før me fann ut at det var like fint inne med spel. Ut å tenne nokre stjerneskudd og inn igjen og pusle puslespel i eit par timar. Fin overgong til det nye året det óg!

  1. supermarie

   Åh det hørtes så koselig ut <3 Godt nytt år, Solfrid!

 2. Det høres et som en perfekt nyttårsfeiring, spør du meg! Jeg tror 2020 kommer til å bli et supert år!

  1. supermarie

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *