Bergen

Ingen desember uten skarre-R. Jeg er på vei hjem fra Bergen! Ett av de få stedene i verden hvor jeg klarer å puste med magen, sånn ordentlig.

Jeg har vært hos hun med foten, eller Linda som hun egentlig heter – hun jeg fant på rekrutten, vet dere, og som har blitt værende i livet mitt siden. Neste år feirer vi ti års vennskap, jeg skjønner IKKE hvordan, TI ÅR? Men kalenderen min insisterer så det er helt sikkert riktig.

Vi gjorde som vi alltid gjør når vi møtes; lot verden utenfor forbli utenfor, åpnet en flaske vin (eller tre) og satt og snakket ved kjøkkenbordet til langt på natt. På lørdagen tok vi båten inn til byen, dro innom julemarkedet, spiste en deilig lunsj på Olivia, før vi krøp tilbake inn i hula og satt på en film (eller tre). Åh, helger i Bergen burde vært på blå resept.

Neste stopp: jul i Fredrikstad. Prekæs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *