Fra hvite strender til bare hvitt

Noen bilder fra Lindbergh bay på St. Thomas, en av de amerikanske Jomfruøyene. Ett av de… ble det syv? Syv stopp? Syv stopp i Karibien, fire uker med ferie er over og jeg er hjemme igjen – døgnvill og forvirra. Prøver å holde meg våken lenge nok til å snu døgnet, i morgen er det jobb igjen og jeg er ikke klar i det hele tatt, ferier er rare sånn. Du tar deg fri for å slappe av, hente ny energi, men kommer tilbake enda mer kake enn før du dro. Ikke bare kake, faktisk, men hele forbanna konditoriet for min del – jeg tror jeg har sovet førti minutter til sammen i løpet av de siste tjueåtte timene. For. Virr. A.

Ferien har hvert fall vært helt nydelig, jeg skal vise og fortelle dere mer etterhvert! Først; døgnrytme og varme. Jeg visste at jeg kom hjem til november, men ærlig talt. hvit og kald hadde den vel ikke trengt å være.

Okei, klokka er ni. Natta!

6 kommentarer

 1. Camilla

  Velkommen hjem igjen! Har vært fint å drømme seg bort i ferien din den siste mnd, så gleder meg til enda mer feriebilder:D

  1. supermarie

   Takk! Gleder meg til å vise deg også! <3

 2. Velkommen tilbake! Beklager for snøen.
  Gleder meg veldig til å se mer av ferien din <3

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

 3. Velkommen tilbake til vinterkaoset!

  1. supermarie

   Takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *