Welcome to Miami

Hey! Jeg har kommet meg til Miami, jeg har vært her siden den femte, men har bare latt blogg være blogg og nytt ferien istedet.

Vi bor på Miami Beach, den sørlige delen som Internett sa skulle være den beste. Den har ikke skuffet så langt! Kanskje bortsett fra Ocean Drive-området, hvor en halvliter koster 16 dollar. Det er sånn ca 150 norske, det. Sånn ca et ran på høylys dag.

Dagene har gått med til stranda, vandring gatelangs, den første kvelden havnet vi utpå – takket være en amerikaner på en sliten (men sjukt koselig) sportspub, som spanderte flere runder på oss bare fordi vi var de eneste som drakk Budweiser – utenom han selv. Vi avtalte å møtes på en festival i Tyskland neste sommer, hvor System of a down og Disturbed spiller (blant annet), om det bare forblir en fylleavtale eller realitet får vi se når den tid kommer, haha. Han var hvert fall veldig hyggelig!

Miami har det meste jeg så for meg; altfor mange sporty folk som jogger og trener konstant rundt oss, folk på rulleskøyter, folk som vil se og bli sett. Vi nøyer oss med å se.

Vi hadde egentlig tenkt å dra til både Key West og Bahamas mens vi er her, men både tiden og pengene begynner å bli knapp så vi måtte slå det fra oss. Jeg tror ikke det har gått med så mye penger på en reise siden jeg dro jorda rundt i et halvt år – Karibien koster! Men – det er verdt det. Både bøker og reiser kan jeg lett bli blakk for.

Senere!

2 kommentarer

  1. Camilla

    Hvor mye hadde du spart om til denne turen? Hvor mye beregnet du å bruke hver dag ca, i Karibien vs USA? 🙂

    1. supermarie

      Jeg sparer aldri til noe spesielt, har bare en sparekonto jeg tar av dersom det trengs 🙂 Lagde heller ikke noe budsjett, så det er vanskelig å gi deg noen svar – sorry!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *