Land nummer 47

Vi flyttet fra Miramar til Condado-området, og plutselig hadde vi så mye mer å ta oss til her. Gangavstand til det meste, inkludert utelivet – som vi definitivt fant på fredag. Området vi dro ut til lå rundt La Placita – sett punktet der på Google Maps og gå dit en fredagskveld. Det koker!

Lørdag ble en rolig dag på stranda, og LED-kajakktur i Condado-lagunen på kvelden. Det var en fin opplevelse, men jeg forventet kanskje litt mer etter å ha lest anmeldelsene på Tripadvisor. Vi så et par store sjøstjerner gjennom kajakken (de er gjennomsiktige i bunnen og lyst opp av LED som skulle tiltrekke seg fisk), men det var liksom det. Uansett hyggelig!

I dag har vi også vært på stranda, Isla Verde er den beste i San Juan. En solseng koster bare 4$ for en hel dag, de har en god restaurant/bar like ved (Alambique heter den) og masse plass så du slipper å ligge oppå noen. Nå har vi akkurat pakket ferdig og tatt kvelden – vi reiser videre grytidlig i morgen.

Skrives kanskje fra Cuba! Internettet der skal ha blitt litt bedre siden sist jeg var der (2016/2017), så vi får se.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *