Puerto Rico

Det ble nesten et kultursjokk, det å komme til San Juan i Puerto Rico etter snart to uker hoppende rundt fra karibisk øy til karibisk øy. Små, strandfylte land med avslappet stemning og lite å ta seg til. San Juan virker enorm og superurban i forhold, og jeg føler meg litt som en skremt kattunge som har gått seg vill i storbyen.

Vi kom hit i går kveld, og har ikke rukket å se så mye enda. Det er overskyet i dag (sykt rart i seg selv, etter å ha blitt skjemt bort med ☀️ i ukesvis) så planen er å utforske gamlebyen, dra på stranda hvis sola bryter gjennom og prøve å roe ned det milde kultursjokket, hehe.

Neste gang vi skrives har jeg forhåpentligvis litt flere bilder å vise dere. So long!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *