Thank u next

Seks dager på Jomfruøyene. I dag reiser vi videre til neste destinasjon!

Jeg hadde ingen forestillinger om hvordan Jomfruøyene ville være, jeg visste knapt nok at de eksistere før reisefølget mitt foreslo å dra innom her. Det er alltid spennende med nye steder, men førsteinntrykket av plassen (Tortola, første øy vi kom til) var… rart? Så dødt, så lite oversiktlig, på en måte. Vanskelig å forklare, men vi visste liksom ikke hva vi skulle ta oss til, hvor vi burde dra, selv ikke Tripadvisor sa noe særlig. Det virket som om Tortola er en øy man drar ut fra, har som base, for å komme seg rundt til de andre øyene i Jomfruland. St. Thomas (her vi har vært lengst) ga litt mer mening, øya er større og det skjer litt mer, det er litt mer orden, eh? Fortsatt vanskelig å forklare, haha.

Dette tar jeg hvert fall med meg videre i livet fra disse øyene:

  • En sjukt sprek rumpe (den monsterbakken vi har måttet gå opp for å komme hjem til leiligheta sugde livsgnisten ut av meg, meen reiser man på budsjett så reiser man på budsjett – taxi er et internasjonalt dyrt konsept)
  • En litt mer ekstrovert personlighet (det er så lite folk og turister her at jeg faktisk gleder meg til nytt sted med forhåpentligvis litt mer liv? I den grad livet finnes her når det er lavsesong)
  • En litt bedre forståelse av den karibiske talemåten. De har sin helt egen vri på engelsken her nede, det må jeg si.
  • Minner fra helt øde strender med skilpadder som stikker hodene opp over overflaten overalt rundt oss ? Så søte!
  • Plutselige fossefall fra en himmel som åpner seg, men aldri mer enn et par minutter til sammen
  • Safaribiler som fungerer som taxier (koster bare 1$ å ta dem, kontra 10+ $ for vanlig taxi – helt genialt!)
  • Sjukt gode mennesker, han vi bor hos har kjørt oss rundt et par ganger, på snorkleturen ville en dame gi oss nistematen sin etter at hun hørte om reisen vår (som åpenbart ikke er gratis), verden generelt er fylt med godhet – jeg elsker å få oppleve det!
  • Carib et en veldig god øl
  • Hva enn du gjør; ikke entre amerikansk territorium uten bevis på at du skal forlate det igjen

Det var det jeg kom på i farta. Jomfru har vært fantastisk, og enda er vi ikke halvveis i ferien.

Vi skrives fra neste destinasjon! Husk å følge meg på Instagram (@supermarie) og Snapchat (superbrud) for daglige oppdateringer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *