Jomfruøyene

God morgen fra St. Thomas – en av de amerikanske Jomfruøyene! ? Et lite bilde fra French Town, byen like nedenfor der vi bor;

Vi kom hit i går, etter å ha tilbragt én natt på Tortola, en av de britiske Jomfruøyene. Planen var egentlig å seile fra St. Martin til Tortola, men det viste seg å være umulig – avstanden er for stor. I stedet ble vi dyttet inn på et knøttlite fly jeg ikke har turt å skrive hjem om av hensyn til mamma, haha.

Flyet hadde bare plass til sånn fjorten personer, ingen midtgang og ingen flyvertinner. Det var en opplevelse i seg selv, det der.

Vi kom oss hvert fall trygt over til Tortola, og rakk å se hele den øya også, takket være taxituren fra flyplassen til Apple Bay. Det var en ganske liten en, og der hotellet vårt lå var det så øde og dødt at vi fant ut at vi heller ville videre til en større øy. Vi tok ferja fra Tortola til St. Thomas (1 t 30 min), og her er vi!

Vi bor på Island View Guesthouse, en helt fantastisk plass jeg fant via Airbnb. Det første som møtte oss var en diger veranda med utsikt over hele halve øya (Charlotte Amalie-delen av den), masse spill (de har kinasjakk, tante!), og en bar i hjørnet hvor vi bare kan forsyne oss mot at vi skriver med med kritt hva vi tar. Det er basseng her, og rommene så store og fine.

(Tatoveringa overlever selv om den får både sol og sjø før den egentlig kunne)

Her blir vi noen dager, og jeg gleder meg til å se mer av hva Thomas har å by på. Nå – frokost! Skrives plutselig igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *