Be happy

Reklame: sponset flyreise / KLM

Ååårh, SE DA! St. Maarten blir bare vakrere og vakrere for hver dag som går, og jo mer vi oppdager jo mindre lyst får jeg til å dra herfra igjen.

I går leide vi en firhjuling og kjørte rundt på øya i timevis; over til den franske siden, stoppet på x antall strender for å kjøle oss ned underveis, fant et strøk som minnet om Beverly Hills i L.A. (Trump har visstnok en hytte her), var innom et par spisesteder og dro tilbake «til Nederland» igjen før solnedgang. Det er så frodig og fint her, fargerike hus og få turister; flere av strendene har vi hatt omtrent for oss selv. Min type ferie!

Nå går turen videre til neste stopp på reisen, en ny øy i Karibien. Vi skrives derfra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *