Azure

Reklame: flyreisen til St. Maarten ble sponset av KLM

God morgen! Halv åtte. Jeg sover hvert fall lenger enn til seks nå, men halv åtte? Jaja. Dagene blir lenger av denne døgnrytmen, det er jo positivt.

De to første dagene her har vi brukt på stranda som ligger sånn fire skritt fra rommet vårt. Jeg er så fornøyd med valg av hotell! Det er visst et skjult talent jeg har, å finne de riktig magiske stedene å bo.

Nabolaget vårt ??

I går hadde vi egentlig tenkt til å ta ferja over til Anguilla – en annen øy – men vi la fra oss den tanken igjen. For det første; SLAPP AV, vi har vært her i én dag (nå to) og har ingen grunn til å være rastløse. Og for det andre; ferien er lang, denne delen av verden er dyr. Vi tenkte det ikke var verdt å bruke så mye penger bare for å komme oss til enda en vakker strand – er det noe vi kommer til å se mye av på denne turen, er det nettopp det; vakre strender.

I dag skal vi derimot flytte på oss litt; vi skal til Maho beach! Det lander et KLM-fly i ettermiddag som jeg skal fange med kameraet idet det sneier hodene på de som er på stranda. Gleder meg til å se det synet «alle» forbinder med St. Maarten – med egne øyne!

1 kommentar

  1. Camilla

    For et syn<3 Fint å kunne drømme seg litt bort på bloggen din, når regnet pisker i ansiktet her:(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *