Kapittel 9 av 12: september

Jeg fikk aldri med meg at september passerte, men ifølge kalenderen min startet jeg den niende måneden i Split, jeg trakk ut den siste visdomstanna, dro på øvelse og ble der i åtte dager. Var nede i en kjeller, men kom meg opp igjen på egenhånd og hadde det skikkelig bra etterpå.

Var med venninner, litt familie, og mye alene – og elsket det. Det var deilig å kjenne på dét igjen, fordi noen kvelder i eget selskap er uutholdelige – jeg blir rastløs og gal av kjedsomhet, og de har det vært flest av de siste månedene. Men denne måneden har alenetiden vært like hellig som kua er i India – og jeg har elsket hvert enslige sekund.

Jeg tok en ny tatovering, nye vaksiner og begynte endelig å trene igjen. Takk, september. You did good.

Hvordan var din, på en skala fra 1-10?

2 kommentarer

  1. Min var veeeeeeeeeeeeeeeeldig lang fordi jeg og samboeren flyttet inn i vår første leilighet 1. oktober, haha. September begynte ganske bra, med at bestevenninna mi ble ordfører (!). Jeg var der og feiret med henne (jeg bor langt unna) 😀 Jeg ble også slengt ut på en telttur med noen venner, og inn i «Via ferrata» Åndalsnes og trodde jeg skulle dø, haha, jeg var så redd, selv om jeg aldri har hatt høydeskrekk… De timene der var ganske lange også, haha!

    1. Så spennende – gratulerer så mye! <3 Og så kult med venninna di 😀 Høres ut som en veldig bra måned – sånn minus høydeskrekken, haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *