Skrivesperre

Jeg får ikke bestemt meg om jeg ikke klarer å skrive fordi jeg har mistet kontakten med meg selv, eller om jeg har mistet kontakten med meg selv fordi jeg ikke skriver.

Ordene og jeg har hvert fall ikke spilt på lag på en god stund, men det har dere sikkert merket. Jeg har blitt sjenert på Internett òg. Deler mindre, skriver sjeldnere. Gleden jeg en gang fant i å blogge har forsvunnet, eller så er det kanskje gleden i seg selv som er problemet. Jeg har det stort sett bra for tiden, og jeg skriver mest og best når jeg ikke har det.

(Og livet bare; hold my beer….. Neida, vær så snill)


Aruba, 2018

Jeg hadde lyst til å skrive i dag allikevel, så her er vi! Takk for at dere kom. Ikke at det er så mye å skrive hjem om; dagene kommer og går. Jeg sover, jobber, smører tatoveringa, leker med venner, sover igjen. Lever ikke det hektiske, spektakulære hverdagslivet alle andre bloggere ser ut til å leve, jeg føler nok litt på det òg. At jeg er en liten fis som ikke engang lukter, i et rom fylt av ekslusive parfymer (OKEI, der var metaforene tilbake, hvert fall).

Hva vil dere lese om, egentlig? Sånn når jeg ikke er på reise, mener jeg. Er det noe dere savner? Er hverdagsblogging fortsatt koselig? Kan vi spole tilbake til 2009, da blogging var mer spontant og ekte? Da var det gøy, da.  

10 kommentarer

 1. Helt ærlig så liker jeg bare å lese tankene dine, du ordlegger deg så godt. Alt fra hverdagslige tanker om toget, til de litt dypere. Alltid et fint avbrekk å tilbringe noen minutter her inne 🙂

  1. Nå ble jeg glad <3 Takk for fine ord!

 2. Samme som Guro, liker det du skriver uansett jeg!:D Kunne tenkt meg litt om overgangen fra student til yrkesaktiv, eller økonomi, hvordan du sparer nå som du har fast inntekt.

  1. Tusen takk, Camilla <3 Og takk for tips! Det kan jeg prøve å skrive noe om 🙂

 3. Enig med Guro, jeg også. Spesielt de litt dype innleggene gjør inntrykk, og jeg blir ofte sittende å tenke lenge etterpå. Du er så flink til å sette ord på ting! ❤️

  1. Hanna <3 Tusen takk! Det varmer!

 4. En blanding av lett og litt tyngre innhold er gull!
  Jeg er stor fan av hverdagsinnlegg, og boktips er du jo helt rå på! 🙂
  Hvordan ser en helt vanlig hverdag ut i ditt liv? Hva spiste du til middag i går? Er du flink å invitere folk hjem på besøk? Hva gjør du for å roe ned/ koble ut? Er du kreativ på andre måter enn med ord? Hvilke tanker har du om høsten? Liker du å bake? Setter du opp budsjett hver måned?

  Skjønner? 🙂

  Klem, Janniche

  1. Tusen takk for inspirasjon! <3 Jeg skjønner hvor du vil 🙂 Hehe. Klem!

 5. Ååå du ordlegger deg bra her! Har følt på akkurat det du beskriver, bare de siste tre årene. Savner sykt å være utadvendt og spontan på sosiale medier, det var en stor generator for min kreativitet. Men har på et eller annet vis vokst fra det, eller kanskje blitt mer selvkritisk?

  Liker bloggen din så godt! Er kjempekresen på hvilke blogger jeg leser, for jeg orker ikke de mest typiske rosabloggene. Din har alltid bilder i en kreativ og veldig nostalgisk stil, og liker at du deler så mye av livet og hverdagen din uten å gjøre alt «glamorøst». Fortsett med det du gjør nå 😀

  1. Tusen takk! Ja, samme her, aner ikke hvordan jeg skal komme meg tilbake til det. Takk, så utrolig hyggelig å lese <3 Jeg skal gjøre mitt beste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *