Mamma for alltid

Sånn, mamma! Overraskelse! Nå bærer jeg deg også på kroppen min til evig tid. Deg og pappa.

Pappas kvarter ved håndleddet mitt, sånn at han alltid kan minne meg på å puste, ta et kvarter av gangen. Og din løve, fordi du er født i løvens tegn, men mest av alt symboliserer den styrken din. Det er derfor jeg valgte en løvinne – det er liksom deg. Vakker, sterk og full av kampvilje – uansett hvilken motstander livet setter deg opp med. Egenskaper jeg av og til trenger å minne meg selv på at jeg også har i meg et sted, jeg må jo ha fått noen dråper gjennom morsmelka jeg óg.

Plasseringa bak er fordi you always got my back (umulig å skrive det like poetisk på norsk).
Nå har du alltid ryggen min – både på den ene og andre måten.

14 kommentarer

 1. Camilla

  Den var fin, og spesielt betydningen:D

  1. supermarie

   <3

 2. Denne var skikkelig fin Marie! ❤️

  1. supermarie

   Takk! <3

 3. Ann Iren

  Flott tatovering og nydelig hyllest både til din mor og far.

  1. supermarie

   <3

 4. Den var veldig fint, og så koselig med betydningen. Trodde det var meningen at nederste del av tatoveringen (de strekene på siden og munnen i midten) skulle stave ut «MOM», men ser nå at det kanskje var litt overtolking fra min side. Hehe.

  1. supermarie

   Haha, ja, nei, ingen skjulte ord her :)) Takk! <3

 5. Så flott! Utrolig fin betydning <3

  1. supermarie

   <3

 6. Åå, den var fin! <3

  1. supermarie

   Takk! <3

 7. Solfrid

  Så kul! Og fin!

  1. supermarie

   Takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *