Kryssdominant

Jeg rakk å være på jobb i nøyaktig tre dager etter Kroatia, før jeg takket for meg på ny og blir borte fra kontoret en uke til. Øvelse!

De to siste dagene har vi bare satt oss opp og inn i spillet, hatt grønn tjeneste (sanitet og skyting) og begynt å planlegge hva vi skal gjøre de neste dagene. Når ting begynner å dra seg til, og vi må være overalt – alltid, med kamera og penn. Jeg har sovet bedre enn på lenge her inne, sikkert fordi dagene er så lange og det ikke er noe å finne på på kveldstid, men også fordi jeg blir så fascinerende rolig når jeg får på meg uniformen.

Jeg ble liggende og tenke på det i går kveld, før jeg sovnet som en stein igjen. Det er to steder i livet jeg klarer å koble hundre prosent av og få ro langt inn i sjela; på ferie og i den militære bobla. Ikke at de to kan sammenlignes, iiii det hele tatt, for en øvelse er alt annet enn ferie, men jeg forsvinner så langt inn i det grønne at jeg glemmer alt utenfor. Mer enn jeg gjør på ferie, faktisk. Jeg har bare ett fokus; det skjønne grønne, og mitt sivile liv ble liksom igjen på utsiden av leiren. Og der skal det ligge helt frem til torsdag.

Nå er det straks brief – skrives plutselig! Følg meg på Snapchat (superbrud) og Instagram (@supermarie) for daglige oppdateringer fra bobla <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *