Kapittel 8 av 12: august

Jeg spolte frem til den første høstmåneden med R i seg fra Split, og hvis jeg skal oppsummere årets siste sommermåned – august – må det bli cirka sånn her:

Utdrikningslag på Fangene på fortet og Paint n sip i Oslo, som forresten var SÅ gøy! Vi kunne ha med egen drikke, og betale litt ekstra for å få en aktmodell å male etter. Oppskriften på fnising rett der.

Det koster ikke så mye for en vanlig malekveld uten aktmodell (litt over trehundre per pers, tror jeg). Passer perfekt for en annerledes jentekveld eller bursdag!

Men la oss male videre på bildet mitt av august; mamma fylte år den syvende, jeg dro til Ørland og Luftforsvaret på skriveoppdrag for Heimevernet, var forlover for siste gang (for i år, hvert fall), fikk hektiske dager på jobb igjen, etter en rolig sommer, planla neste langtur og dro på en kortere en til Kroatia.

Den siste uken i august talte jeg ett år siden livet mitt gikk i selvvalgt oppløsning; i fjor på denne tiden avsluttet jeg det forholdet som aldri var et forhold, søkte ny jobb, dro på visning. Ville endre på alt som kunne endres, som et ekko etter pappas død. Skape meg et nytt liv, fordi det forrige ikke føltes som mitt lenger – ikke uten han. Det er rart å se tilbake på hvilket rot jeg var. Og så sitter jeg her i dag i den samme leiligheta, med den samme jobben og ferja går fremdeles over til andre siden av fjorden. Jeg er glad alle ballene jeg kastet opp i lufta landet på nøyaktig samme sted. For som min kloke tante sa; Marie, du er i sorg – du skal ikke endre på noe som helst før det har gått minst ett år. Ett år senere skjønner jeg hva hun mente.

Hvordan var din august?

6 kommentarer

 1. Annemarie

  Min august var prima! Halve ferien min var i august, var i bryllup til min stesøster (det var magisk!), hektisk start på jobb igjen, men sist og ikke minst, jeg fylte 30! 🙂 Som ble markert med intet mindre enn fire feiringer

  1. supermarie

   Åh så gøy! <3 Gratulerer så mye, med både stesøster og dagen din 😀

 2. Camilla

  August var starten på et nytt semester, med fadderuke og alt som hører med, og møte venner på studiestedet igjen. Fint å være tilbake, samtidig som det er stille før stormen mtp innleveringer o.l. Men er mange fine øyeblikk også!

  1. supermarie

   Lykke til med nytt semester <3 !

 3. Min august var travel, men veldig fin! Jeg kan ikke tro at sommeren er over allerede.
  Klem <3

  1. supermarie

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *