Syv dager

Så kaldt det har blitt? På bare syv dager? Hva har dere drevet med her hjemme mens jeg har vært borte, egentlig? Jeg følte det nesten som en iskald håndflate i fjeset da jeg kom ut av dørene på Gardermoen, men på vei til butikken i kveld tenkte jeg at det var litt deilig óg. Kulda. Jeg liker høsten. Selv om jeg snart rømmer fra den igjen.

Kroatia var bra! Jeg gjorde så mye at det kjennes ut som langt mer enn syv dager. Split, Brac, Krka. Alene, med fremmede, med besøket fra Norge. Jeg er flinkere til å ta bilder når jeg bare er meg, så det nye minnekortet jeg måtte kjøpe er tommere enn det burde ha vært, men jeg skal fortelle dere mer om hva vi gjorde senere – uansett bildebevis. Må bare lande litt først, og finne roen her hjemme.

(Hvis den i det hele tatt finnes)

Skrives senere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *