Ferie!

Bilde fra Malta, 2013

God kveld! Jeg har ferie! Herregud, så deilig det skal bli. I morgen (altfor) tidlig drar jeg til Kroatia og Split og denne gangen reiser jeg bare med håndbagasje.

Jeg har lært av KLM at det er mest miljøvennlig å reise lett, med minst mulig kilo på slep, så i kveld har jeg skrellet innholdet ned til et minimum. Det var litt utfordrende, alt veier jo (spesielt kameraet mitt, mursteinen sjæl), men jeg troor jeg er innenfor grensa på 10 kg, bagasjevekta mi her hjemme sier hvert fall det.

Gleder meg til å ta dere med på tur igjen! Husk å følge meg på Instagram (@supermarie) og Snapchat (superbrud) – der legger jeg ut tips underveis (aldri de samme tingene, altså, det finnes seriøst ikke noe mer irriterende enn å følge folk i sosiale medier som publiserer nøyaktig det samme innholdet i begge kanaler).

Skrives fra det o’ store utland!

2 kommentarer

  1. Camilla

    God tur og god ferie! Blir fint med litt reiseblogg igjen:D

    1. supermarie

      Tusen takk, Camilla! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *