Kampfly

Hey fra Ørland! Jeg er ute på oppdrag for Forsvaret, skal skrive en sak om Heimevernet og Norges nye kampfly, F-35, som jeg fikk prøvesitte i 2012 (derav bildet). For noen beist. Jess… Lar det bli med det, jeg er alltid redd for å svi av kruttet når jeg skriver – skriver jeg mer om det på bloggen, forsvinner bokstavene helt ut av kroppen min, og da er det ingen igjen til artikkelen. Hodet mitt fungerer visst sånn, riktige ord og beskrivelser kan bare skapes once in a lifetime.

Uansett; jeg drar hjem igjen i kveld, TIL DEN NYE SOFAEN MIN! Den kom i går, jeg rakk akkurat å skru den sammen før jeg måtte dra. Den er så silkemyk at jeg føler jeg legger meg ned i en varm omfavnelse hver gang. Gleder meg til å vise dere!

(Og si fra hvis du vil kjøpe en blå velour-sofa, selger den til halv pris – 3000,-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *