Hjemme alene

Jeg har begynt å få mailer i innboksen igjen. Det er stadig flere mennesker i butikken, flere biler i trafikken, og du husker den følelsen da du var hjemme alene som liten, og du visste at snart kommer foreldra dine hjem? Godt å få dem hjem igjen, men samtidig kunne du ønske at du kunne være alene hjemme mye lenger, for det er så deilig å ha hele huset for seg selv.

Den følelsen har jeg, nå som alle drar seg tilbake fra feriene sine, og sommerens hjemme alene-fest glir sakte men sikkert over i hverdager igjen. Hvert fall for en liten stund, det er ikke så lenge til det er min tur til å forlate festen og jeg gleder meg skikkelig. Både til å ha ferie, og til å være alene ute i verden igjen. Jeg føler at jeg trenger det, jeg går rundt med en stein i skoen for tiden – uten å vite hvor den kom fra, eller hvordan jeg skal få den ut. Kanskje det er lettere å finne ut av på avstand.

Hva har dere gjort i sommer, egentlig?

6 kommentarer

 1. Jeg synes det har vært så deilig med færre folk. Har brukt sommeren på å jobbe, tilbringe masse tid med venninner og begynne å date, hehe.

  1. supermarie

   Jaa, sant?! Oi, så spennende! Lykke til med datinglivet – det kan gå alle veier <3 Haha

 2. Kristin

  Sitti ved senga til pappa❤

  1. supermarie

   Du <3

 3. Jeg har vært to uker på Sørlandet og to uker i Trøndelag. Helt rolig. Lest masse. Vil bare ligge hjemme i sofaen og ignorere verden litt til.

  1. supermarie

   Jeg blir med <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *