I høst skal jeg


foto: Huacachina, Peru 2019

 • skrive en ny sak for Forsvaret, om kampfly og Heimevernet og dere vet at jeg elsker å skrive, sant? Redaktøren vil ha teksten på min måte. Jeg skal ikke innta en journalistisk rolle, jeg skal ikke skrive på en bestemt måte eller en annen, hun vil bare ha «Marie-blikket» hele teksten gjennom, og ingenting gjør meg mer ydmyk eller stolt, enn at hun ber om akkurat dét
 • gifte bort min andre bestevenninne, okei, så løy jeg kanskje på forrige punkt om at «ingenting gjør meg mer ydmyk eller stolt», for jeg er like ydmyk og stolt over å få være forloveren hennes, om ikke enda litt mer óg
 • dra på solotur til Kroatia
 • lese hvert fall tre bøker, kanskje fire
 • delta på storøvelse like over fjorden, grønt er skjønt
 • planlegge hva jeg skal gjøre med de fire ukene med ferie jeg skal ha i oktober eller november eller når det blir. Jeg har aldri hatt en ferie lenger enn to uker (sånn bortsett fra verdensreisen, men da hadde jeg ikke noen jobb å ha ferie fra, så det tells ikke som ferie spør du meg), det skal bli så godt og rart på samme tid
 • komme inn i treningsrutiner igjen, på god vei nå med ukentlige løpeturer!

Hva skal du i høst?

8 kommentarer

 1. Camilla

  I høst skal jeg til Tromsø, jeg vil besøke dyrebeskyttelsen, lese bøker, prøve å pusse opp studentrommet for en billig penge. Husker at du malte kjøkkenet med en boks prøvemaling, som med andre ord ble drøy i bruk. Har du noen tips? Tynt lag og lite søl?:P

  1. supermarie

   Høres ut som en god plan! Haha, ja – malinga sitter fortsatt! Jeg gjorde det samme på soverommet – trenger et strøk til, men ellers fungerte prøveboksen veldig bra. Spørs hva slags underlag du skal male på, men; gjør litt grunnarbeid hvis underlaget er glatt. Jeg droppa det på skapene på kjøkkenet, og noen steder (hvor neglene mine har vært borti) har malinga falt litt av, haha.

 2. Elisabeth

  Jeg skal begynne på master i pedagogikk, jeg skal to uker på kurs med Sivilforsvaret, jeg må begynne å trene på noe vis (og altså finne ut hva og hvordan) og jeg skal på et eller annet tidspunkt ha 4 dager til med ferie, og da kanskje reise noe sted 🙂

  1. supermarie

   Åh så spennende!

 3. Solfrid

  Så herleg! Skjønar godt at du ho vil ha ditt blikk då, du er jo rågod! Kroatia er fint, kor skal du?

  Skal sjå Sigrid i Bergen! Elles ordne og fikse i huset, garasjen, hagen og låven/stallen, kose med valper, kose med tanteunge, byrje trene og klatre igjen og prøve lage meir ordentleg mat.

  1. supermarie

   Åh takk <3 Jeg skal til Split! Så gøy, Sigrid er fantastisk live! Høres ut som en fin høst 🙂 Må seriøst begynne å lage mat igjen selv, spiser så mye dritt for tiden, haha.

 4. Jeg skal flytte inn i min (vår*) første egeneide leilighet (!) og finne ut av hvordan dette med interiør fungerer…eheh.. Også skal jeg forhåpentligvis se min beste venninne bli ordfører!

  1. supermarie

   Herregud x 2, så utrolig kult!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *