Uten mennesker

Hallo! Her bodde jeg fra fredag til lørdag, på Clarion the hub – det nye hotellet til Stordalen. Og det må jeg si; jeg har aldri blitt så glad av en innsjekk noengang; rett inn og bort til en iPad, sjekket inn på null komma ingenting, lagde nøkkelkort selv, og så rett opp på rommet i tolvte etasje. Uten blikkontakt med et eneste menneske. Uten å måtte åpne kjeften. Opplevelsen var så magisk at jeg fikk fullstendig overtenning oppå rommet der, og angret på at jeg ikke hadde ventet på han jeg skulle bo der med, sånn at jeg kunne delt ekstasen med noen, haha.

Etterpå spiste vi middag på Pincho Nation ved Oslo teater, en app-restaurant som også er så og si uten menneskelig kontakt. Du bestiller alt gjennom appen, betaler i appen, henter maten og drikken din selv, og servitørene kommer ikke bort med mindre du snur servietten din fra grønn til rød side. Maten der er dessuten grisegod, den består av små, deilige tapasretter som du trenger 3-4 stk av for å bli mett. Dra dit en gang!

Ellers har jeg bare levd under solen siden sist. Late dager på strendene i Moss, båttur i går og i kveld skal jeg på piknik. Folk begynner å komme hjem fra ferie nå, og hverdagen føles nesten normal igjen. Nesten. Det skal bli litt godt det óg, selv om jeg ikke har hatt ferie enda er jeg ganske hardt rammet av feriehjerne i mangelen på rutiner og kollegaer.

Har dere gjort noe som er verdt å fortelle om siden sist? 

2 kommentarer

  1. Det er så fantastisk med alle disse app-no-people-needed-stedene som popper opp! Spesielt for oss med sosial angst såklart, men har inntrykk av at alle andre også liker det. Folk klager på at det blir mindre kontakt, men når det kommer til å bestille mat på restaurant, må en virkelig ha sosial kontakt da? Det er jo ikke de stedene i livene våre det er et minus at det blir mindre kontakt med andre mennesker.

    1. supermarie

      Ikke sant?! Jeg elsker det! I noen situasjoner foretrekker jeg fortsatt mennesker, når det gjelder bank og sånne store, «vanskelige» ting, men ellers er app og selvbetjening tipp topp!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *