Magiske sommerdager

«Pose?»
«Nei, takk»
«Kvittering?»
«Nei, takk!»
«Kos deg med isen!»

Og så skulle det ikke mer til før jeg gikk smilende ut av butikken, hvor alt vanligvis går på autopilot, hvor varer scannes og ekspeditør og kunde fremfører et fast manus seg imellom, helt til han la til det lille ekstra – kos deg med isen og et smil – og jeg plutselig følte meg sett i en situasjon de færreste ser, vi bare gjør. På autopilot. Det var bare så fint å tenke på at han la merke til isen min, i det mylderet av varer han scanner hver dag, i mylderet av mennesker på rekke og rad, og gjett om jeg koste meg med isen.

Jeg har hatt hjemmekontor hele uken til nå, det er så deilig å sitte ute i gresset og få ting gjort, samtidig som kroppen fylles opp med d-vitaminer og fregner. Når arbeidstiden er ute drar jeg på stranda med fine folk, snakker om alt mellom den jorda vi sitter på, og himmelen over oss. Kveldene går med til HBO, jeg har sett såå mye bra i det siste, som Big Little Lies (serie), I love you, now die (dokumentar), Euphoria (serie) og nå holder jeg på med The Jinx (dokumentarserie). Jeg tror dere vil like det også!

I går kveld hadde jeg planer om en ny kveld foran TVen, men så satt pensjonistene ute i bakgården da jeg kom hjem, og ba meg ta en øl og spise rester etter grillmaten de hadde stelt i stand tidligere, så jeg slapp alt jeg hadde i hendene og kom ut med en øl, og der satt vi helt til midnatt. Drakk øl, diskuterte alle mulige verdensproblemer, og de introduserte meg for whiskey og ankerdram, og jeg la meg med det samme smilet jeg fikk etter turen på butikken.

Jeg har det så innmari(e) godt her i nabolaget.

6 kommentarer

 1. Herlig <3
  Ønsker deg en fortsatt god sommer.

  1. supermarie

   Takk det samme, fine <3

 2. Solfrid

  Så fint! Både med butikkpersonal og pensjonistar <3

  1. supermarie

   <3

 3. Har så lyst til å se Euphoria! HVA syns du om den?

  1. supermarie

   Jeg likte den! Veldig annerledes bygd opp (sånn rent filmatisk/klipping etc), ganske drøyt innhold mtp at folka vi følger er ganske unge, men også veldig fangende. Anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *