Boktips: Pust for meg

Her er den siste boken jeg leste ut; Pust for meg av Cecilie Enger. Den handler om Carla, en anestesilege som skal kjøre og besøke moren sin på sykehjem. En kollega spør om niesen hans kan sitte på; en ung kvinne som på bilturen irriterer Carla med alle spørsmålene sine, og sin bedrevitende væremåte. Det er vinter og glatt ute, og Carla mister kontrollen over bilen i en isete sving. Den unge passasjeren hennes mister livet.

Herfra skildres livet etter ulykken. Hvordan Carla skal leve med seg selv. Hvordan hun skal forholde seg til kvinnes familie; de etterlatte. Hvordan hun skal fortsette i jobben sin.

Det går kanskje litt sakte i boken, men jeg likte den! Den er liksom så… god. Ikke en sånn bok du ikke klarer å legge fra deg, men du dras inn i Carlas tankespinn – og blir der til siste side.

4 kommentarer

 1. Hørtes ut som en interessant bok. Legger den til GoodReads-listen min. Takk for tipset!

  1. supermarie

   <3

 2. Jeg har akkurat lest om Eleanor Oliphant, på lydbok gjennom Alpene. Fantastisk anbefaling, tusen takk. Nå har jeg startet på «Sommerlys og så kommer natten» som foreløpig er helt nydelig. God sommer!

  1. supermarie

   Så glad du likte den! Også gjennom alpene, da <3 Takk selv, den skal jeg sjekke ut! God sommer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *