Fire ganger Vinjerock

Vinjerock 2019, skulle til å skrive «oppsummert i bilder», men det ville vært løgn.

Jeg tok ingen bilder da det høljregnet og vi hoppet rundt til Karpe Diem som var den uannonserte overraskelsen, eller da jeg satt på bakken i midten av et kor (Korecampen/Kor e’ campen) som sang Jahn Teigens «Det vakreste som finnes» tre- (eller var det fire?)stemt og det var så nydelig at jeg fikk gåsehud.

Ingen bilder fra middagene vi var på, fra nachspielet vi jentene hadde i teltet hvor vi drakk rødvin, var opplyst av bare lyslenker og sang (skrek) av full hals til all verdens følelsesladde låter, bare fordi det er deilig å skrike i ny og ne. Ingen bilder (heldigvis) fra da militærstøvlene mine hektet seg i hverandre så jeg sånn skikkelig på trynet på grusen og fikk den tunge ryggsekken slengt i nakken så jeg ble svimmel i timene etterpå, og fremdeles har vondt når jeg beveger meg. Ingen bilder (enda) av knærne mine, som er i ferd med å bli mørkeblå av det samme fallet, som nesten fikk meg til å grine der og da, men nå bare til å le. Jeg skal aldri gå med løse skolisser i M77 noensinne igjen.

Ingen bilder av takknemligheten jeg følte på for å ha så snille og gode kollegaer i Gjensidige Valdres, som bidro til at helgen bare ble mer og mer magisk. Ingen bilder fra Fondsbu, da vi satt i køyesengene og på krakker og snakket både dypt og grunt mens vi gjorde oss klar for den siste kvelden. Ingen bilder av smilene våre da sola skinte og Boy Pablo spilte gladmusikken sin fra scenen, og jeg klarte å nyte øyeblikket så mye at jeg fremdeles kan hente frem den følelsen jeg hadde.

Men så er det kanskje de udokumenterte minnene som er de beste óg. Takk for i år, Vinjerock! Hvis det går an å forelske seg i en festival, en opplevelse, så må det være deg.

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Åååh! Så utruleg herleg <3 Får ikkje mindre lyst til å prøve å få tak i billettar til neste år akkurat! Sjølv om eg kunne ynskje nokre av dei bileta du beskriv hadde blitt fanga på film, er det så utruleg fint at du har dei på minnebarken i staden.
    <3 <3

    1. supermarie

      Jaa, håper vi sees neste år! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *