Palmesus

Komatøs er det ordet jeg husker best fra sanitetskurset vi fikk på rekrutten, og det som beskriver mest hvordan jeg føler meg nå. Palmesus skjedde!

Gjensidige har blitt en av hovedsponsorene, og i år var første året vårt på festivalen. Det var så gøy, men hejjj – jeg er sliten. Lange dager på jobb, fem minutters skifteshow på hotellrommet og så rett ut for å få med oss resten av konsertene x to dager.

Men åh for en koselig jobb det er, å stå i solskinn og dele ut solkrem, capser og kondomer til festglade folk – jeg har fått så mange klemmer og smil og tusen takker at jeg kan leve på det ut året. I tillegg hadde vi ansvar for hittegodsen, jeg ble tvers igjennom dritglad når folk kom innom og fant det de hadde mistet kvelden før <3 Der har du en egen liga i takknemlighet og lettelse!

Nå skal jeg hjem og introverte resten av dagen, og morgendagen. Fine folk er fortsatt folk; jeg er utslitt, haha.

Hva har dere gjort i helga?

8 kommentarer

 1. Elisabeth

  Jeg har vært på hyttetur med samboer, junior og et vennepar. Der har vi gjort minst mulig, men vi fikk ihvertfall matet noen ender 🙂

  1. supermarie

   Så koselig! <3

 2. Festival er det beste jeg vet! Bra du koser deg 🙂 Her går det bare i jobb, jobb og mere jobb..

  1. supermarie

   Jaa enig, det er så stemning alltid <3 Jobbesommer her også – klapp på skuldra til oss!

 3. Camilla

  I helga feiret jeg bursdagen min, og ellers er det jobbsommer her og. Bra å se at du har det bra:D

  1. supermarie

   Gratulerer med dagen! <3 Og takk!

 4. Solfrid

  Så herleg!
  Hittegodsjobb høyres ut som noko ein kunne likt, så og så lenge då sikkert, som med det meste anna, høh. Får lyst til å reise på festivaaal! Men folk er folk ja.

  Eg har rydda og tatt over nøkler til nytt hus! Ikkje kjøpt då, men saman med kjæresten. Spennande, fint og litt skummelt (det er lov det?)!

  1. supermarie

   Ååh gratulerer, SÅ SPENNENDE! Og skummelt, ja. Men det blir nok fint <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *