Miniferie

Jeg føler nesten at bloggen synger på sitt siste vers for tiden; sjeldent nye ord, ingen nye bilder heller, så her er et fra Kazakhstan i 2016 fordi det var stort sett det samme jeg gjorde i Bergen i helga. Drakk øl (uten sugerør).

Jeg dro på torsdag, fikk nemlig billetter til Foo Fighters i bursdagsgave fra han som har fått meg til å le en god stund nå, SÅ bra konsert og enda bedre at hun med foten også skulle dit.

Vi dro videre ut etter konserten, på fredag spilte vi dart og tok noen øl like ved Fisketorget og på lørdag så vi Hotel Mumbai på kino. Herregud, for en intens film. Den er basert på en sann historie, på terrorangrepene i den indiske millionbyen i 2008, og var så bra laget at jeg satt og så med bare ett øye i de to timene den varte. Se den! Skjærer i sjela.

Ellers har jeg blitt sjuk! Jeg måtte jo bli det, bare dager før jeg drar videre til Kristiansand for å jobbe under Palmesus. Jeg har akkurat vært i butikken og hamstret halspastiller og bær, satser på at dét og en god natts søvn gjør (Palme)susen :))

Skrives plutselig igjen!

10 kommentarer

 1. Jeg blir så glad i hjertet mitt når jeg leser at du har han her som får deg til å le, samt jeg ser snapper av at du krysser fjorden. Da vet jeg at du er i trygge hender. Nyt sommeren, du fortjener kun det beste ❤

  1. supermarie

   Neimen du <3 TUSEN TAKK! Nå ble jeg glad sånn på ekte. God sommer!

   1. Du er så skjønn ❤
    Nyt ett kvarter om gangen.

   2. supermarie

    <3 !

 2. Masse god bedring! <3 Jeg vil også til Bergen en tur i sommer.

  1. supermarie

   Tusen takk! <3 Jaa, Bergen er så fin – særlig i sol!

 3. «Jeg dro på torsdag, fikk nemlig billetter til Foo Fighters i bursdagsgave fra han som har fått meg til å le en god stund nå, SÅ bra konsert og enda bedre at hun med foten også skulle dit.»

  Dette!

  Godt å høre 🙂

  1. supermarie

   <3

 4. God bedring 🙂

  1. supermarie

   Tusen takk, oda <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *