I gode og onde dager

Hallo! For en vakker helg det har vært <3 Fredag dro vi to forloverne og bruden til Son spa for hennes siste natt som ugift. Vi spiste en magisk femretters, sovnet i den mykeste senga jeg kan huske å ha sovet i noen gang, og våknet til den store dagen og to frisører som kom til suita for å fikse hår og sminke på alle tre (si meg, hvorfor kan ikke hver dag starte sånn?). Klokka ett ble vi plukket opp av en sort Mustang fra nittenåttini, og brommet (bokstavelig talt) av gårde mot kirken, sakte men sikkert for ikke å dukke opp for tidlig. Det var mer nerver enn det var hestekrefter i den bilen, jeg tuller ikke. Så himla spente, forloverne nesten mer enn brura.

Men åh, vielsen var så nydelig (og en evig kamp mot tårene for ikke å ødelegge sminkørens verk), middagen og talene var nydelige, og festen var simpelthen helt fantastisk. Jeg har et svakt minne av at jeg ble løftet opp på et tidspunkt, kastet rundt og gikk i gulvet med et smell, i et forsøk på et avansert dansetrinn, haha. Det er nesten et under at jeg kom fra det uten et eneste blåmerke, eller det som verre er. Det var så gøy!

Og så så stort det er, det å få være noens forlover. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; det er som et lite frieri i seg selv, to venninner i mellom. Så langt i livet har jeg fått gifte bort to av mine beste, og til høsten har jeg æren av å gifte bort en tredje óg, tenk det. Jeg gleder meg sånn! Og minnene fra disse bryllupene kommer til å leve like lenge som meg. Om jeg aldri får oppleve mitt eget bryllup, har jeg hvert fall minst tre andre å varme hjertet mitt på til døden skiller oss ad <3

Hva har du gjort i pinsen?

8 kommentarer

 1. Jeg har vært i 40-årsfest og ellers slappa av mest mulig 🙂

  1. Så gøy! Og avslapning er aldri en dum ide 🙂

 2. Høres fantastisk ut

  Pinsa har gått med til topptur, konsert, vennetid, søstertid og egentid ❤️

  Ha en fin mandagskveld ❤️

  1. Åh for en fin helg det hørtes ut som <3 Kos deg de siste timene!

 3. Høres ut som en helt fantastisk helg! Dere så smashing ut, det lille bildene viser iallefall 🙂

  1. Det var det <3 Takk!

 4. Hvor er kjolen din fra?:)

  1. Litt usikker, jeg fikk den i forlovergave sist jeg var forlover. Men troor kanskje det er Nelly…?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *