Hey June

Å, se! En langhelg, tenkte jeg for flere uker siden og så for meg jordklodens kontinenter og en liten verdensreise på fire dager, men så kom plutselig himmelfartsdagen og den inneklemte fredagen, og jeg har uten å overdrive ligget helt stille på nøyaktig samme plass i to dager nå. Kun avbrutt av kjappe turer på butikken for å gi kroppen næring. Hvis junkfood og brus i det hele tatt kan kalles det.

Det var helt greit å ikke reise noe sted, jeg har allerede reist litt for mye i år, men herregud så dårlig jeg er til å ha fri når jeg bare skal være hjemme. Eller er det dette som er å ha fri? Hva gjør man egentlig, når man har fri?

I dag har jeg vært fall vært ute og gått, og i kveld skal jeg ut og se på den o’ store kampen mellom Liverpool og Tottenham!

Hvis du trenger noe annet å se på; Chernobyl på HBO. SÅ bra! Hater at det er en miniserie, vil at den skal vare evig. Nå skriver jeg mens jeg går her – straks fremme der jeg skal møte de andre, så vi snakkes senere!

4 kommentarer

  1. Anbefaler å bruke tiden på å organisere bilder fra reiser – det er det jeg gjør i dag; digital scrapbooking! Jeg er heller ikke verdensmester i fri.. haha

    1. Åå, så koselig! God idé!

  2. Chernobyl er så bra! Anbefaler også bloggen til Sunniva Rose hvor hun skriver recap fra hver episode og påpeker «faktafeil» i serien. Har du sett The Act forresten? Dramaserie basert på historien fra Mommy dead and dearest?

    1. Takk for tips! Ja, har sett the Act – veldig bra den også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *