Boktips: Mot nordavinden

For. En. Intens. Leseropplevelse.

Denne boken kjøpte jeg for leeenge siden, jeg hadde aldri hørt om den før, jeg bare tenkte at omslaget var kult og dessuten var den på salg. Jeg hadde heller ingen forventninger da jeg dro den frem fra hylla for noen uker siden, og begynte å lese.

Og fortsatte.

Og fortsatte.

Og fortsatte.

Du blir så hekta, jeg hadde ikke lyst til å legge den fra meg igjen noengang, det gjorde vondt i sjela når venner spurte om vi skulle finne på noe, haha.

Boken er egentlig en eneste stor samling av e-poster mellom to mennesker som ikke kjenner hverandre. Historien starter med en feilsendt e-post, fra ei som bare vil si opp et abonnement. Hun får svar fra mottakeren, som egentlig aldri skulle vært en mottaker, og de to fortsetter å skrive til hverandre. De skriver seg inn i et lidenskapelig kjærlighetsforhold, og trangen om å møtes blir bare sterkere og sterkere.

Slutten tok nesten liv av meg – jeg ble så sint! Helt til jeg oppdaget at det finnes en oppfølger (!), og det er egentlig alt jeg ønsker meg til bursdagen min i år (bare så det er nevnt, mamma/tante/hvem som helst).

Les denne!

2 kommentarer

  1. Den må bli lest en gang. Takk for tips! Har akkurat begynt å lese bøker igjen, har hatt pause i noen år (!). Jeg som er lesehest også…

    1. supermarie

      Kjenner meg igjen, men det er så deilig når det løsner <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *