Bakkekontakt

Jeg er hjemme igjen, altså. Jeg har vært hjemme i snart en uke, uten å egentlig ha vært hjemme. Hvilket spill er det igjen, der du må trykke som en gal på knappen for å holde dyret flytende i vannet, for å unngå at det synker til bunns og treffer bakken så det blir game over? Jeg husker ikke, men jeg har følt meg litt som det dyret – frem til i dag. Nå har jeg fått bakkekontakt, eller hvert fall kontakt med mitt eget stuegulv, og det er helt nydelig å være hjemme i eget selskap igjen.

Denne uken har jeg blitt intervjuet av Dagbladet, truffet på fortiden, sett ferdig GoT (som jeg egentlig aldri så på, bortsett fra de fire-fem siste episodene av siste sesong), vært i Sverige, møtt en følger for en kaffe og jobbet som en virvelvind – det er så mye som skjer på en gang nå at jeg såvidt rekker å få med meg alt sammen, men det er gøy! Dere kjenner meg, finner den deiligste roen i det fullstendige kaos.

Nå har jeg akkurat begynt å se The Act på HBO – anbefales! Serien er basert på den sanne historien om jenta som ble tvunget til å spille dødssyk av sin egen mor, til å sitte i rullestol og være fanget av et skuespill, helt til hun fikk nok og drepte moren sin – sammen med kjæresten. Søk opp Gypsy Rose hvis du vil lese mer om det, jeg må tilbake til serien. Hejhej!

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Den serien, eller hendinga då, er så sjuk! Blir fascinert og skremt!

    Godt du er tilbake og fått bakkekontakt. Kjenner ikkje til spelet, men kan sjå det for meg!

    1. supermarie

      <3 god helg fine deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *