Praha

Hallo! Jeg er i Tsjekkia. Tsjempetsjekt.

Vi kom hit ganske tidlig, sånn i ellevetida, og har allerede fått en hel dag i Prahas gater. Det er ikke så ofte jeg bruker ordet ‘flott’, men det er akkurat det det er her. Skikkelig flott! Altfor mye folk for min del (det er det stort sett overalt i verden, si), men arkitekturen og byen i seg selv? SÅ flott!

Temperaturen, derimot? Herlighet. Jeg kommer aldri til å innrømme det for noen, men her reiste vi altså helt frivillig fra sol og relativ varme hjemme i Norge, til grå himmel og kulde her nede. Jeg pakket selvfølgelig til våren, jeg, optimisten sjæl, men kom frem til vinter, hvert fall føles det sånn – jeg er gjennomfrossen. Skal ikke klage! De har billig vin her. Jeg sitter oppriktig talt og gleder meg til å betale når vi er ferdig med å spise et sted, fordi det er så deilig lave priser.

Så langt har vi sett Karlsbroen og gått oss vill i gamlebyen, og så stakk vi innom St. Nicholas-kirken og konserten som var der, de skulle fremføre stykker av både Bach, Vivaldi og Mozart – komponister pappa var så glad i, og siden det er (/skulle vært?) bursdagen hans i dag ble det en fin markering <3

Jeg har screenshottet alle tipsene dere sendte meg på Instagram (tusen takk!), gleder meg til å sjekke de ut de neste dagene! Husk å følge meg på Instagram (@supermarie) og Snapchat (superbrud) for oppdateringer underveis. Skrives plutselig igjen!

2 kommentarer

  1. Kos deg masse! Der er det fint 🙂

    1. supermarie

      Takk! Ja veldig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *